Expert Luc

Home > Expert Luc
Expert Luc

Ontdek het verhaal van Luc De Laet

Het verhaal van Luc is er eentje van passie, ambitie en hard werken. Als slager en traiteur in hart en nieren is Luc De Laet al jaren uitbater van één van de meest succesvolle slagerijen uit de Antwerpse zuidrand. Belangrijk om weten is dat hij zijn vee zelf nog ter plaatse gaat keuren en kopen. Het vee komt geslacht naar de slachterij en hij versnijdt ze dan ter plaatse. Deze aspecten zorgen ervoor dat Luc De Laet niet enkel gekend staat voor pure kwaliteit, maar ook voor inspirerend vakmanschap.

De Keurslagerij van De Laet & Van Haver in Hove is niet enkel een plaats waar je je vlees kan komen halen, maar indien je geen tijd hebt om eten te maken kan je eveneens gebruik maken van de catering of neem plaats en wordt verwend in de Bistro.

Je maakt een keuze uit de bereide gerechten in de traiteurafdeling of in de zelfbediening in de Keurslagerij of je kiest een formule uit onze verschillende cateringconcepten. Hierbij bieden de kwalitatieve producten van Staub een geweldige ondersteuning. “Wat er ook in de Staub-cocotte bereidt wordt, ik kan zeker zijn van een heerlijk en voedzaam resultaat. Bovendien houden deze cocottes uitstekend de warmte & kou vast, waarbij deze tijdens de verschillende aspecten bij onze catering te gebruiken zijn.”

Sinds de zomer van 2015 werd hier ‘De Butcher’s store’ aan toegevoegd. Dit is de tweede ambachtelijke slagerij van De Laet & Van Haver op de site van brouwerij De Koninck, de stadsbrouwerij in Antwerpen.

Ontdek de selectie van Luc

Ontdek het gamma messen

Technieken van Luc

Luc De Laet helpt je met de keuze van het juiste mes in 6 stappen

Slager en traiteur Luc De Laet geeft je inzicht in wat belangrijk is bij de aankoop van een kwalitatief mes. Kies met behulp van zijn advies het juiste mes voor jou.

Ontdek de kerneigenschappen van een kwalitatief mes

Kies het juiste mes voor elke toepassing

Voor elk type voedsel is er wel een ander mes. De messen onderscheiden zich in een opslag in grootte, de vorm van het lemmet en de snijkant (Wate). Deze details bepalen welk mes voor welk doel het beste geschikt is. Want alleen met het juiste mes kunnen optimale resultaten behaald worden.

Ontdek hier de soorten messen